Integratie platform voor applicatie-integratie

Een enterprise service bus zorgt voor meer flexibiliteit. Creëer een optimale samenwerking tussen applicaties met een integratieplatform. Bel ons!

Enterprise service bus

Vergroot de flexibiliteit van uw organisatie via een moderne enterprise service bus. Laat applicaties optimaal met elkaar samenwerken door het integratieplatform zo efficiënt mogelijk in te richten. Met integration platform as a service (iPaaS) kan zeer snel en efficiënt de integratie tussen applicaties tot stand worden gebracht en data worden ontsloten, waardoor grote meerwaarde wordt gecreëerd.


Bent u al klaar voor een digitale transformatie m.b.v. een enterprise service bus?

Het ontsluiten, koppelen en delen van data die nu nog opgesloten zit in verschillende applicaties draagt enorm bij tot productiviteit en kostenbesparing en creëert grote meerwaarde.

Verbeter interne processen

  • Automatiseer interne processen en minimaliseer handmatig werk
  • Breng de juiste workflow en orchestratie aan voor borging van uw governance

Verkrijg nieuwe inzichten

  • Ontsluit de juiste databronnen naar de juiste analyse-tools
  • Verkrijg real-time inzicht op basis van consistente en juiste informatie

Verbind met uw klanten

  • Integreer met applicaties van klanten
  • Biedt u klanten een betere klantervaring
  • Verbeter producten en diensten samen uw klanten

Versterk partnerrelaties

  • Automatiseer partnerprocessen
  • Stroomlijn onboarding processen
  • Vergroot de mogelijkheid om met meer partners te kunnen werken

Vereenvoudig uw applicatie landschap

Door integration platform as a service krijgt u controle over uw applicatielandschap en wordt u veel flexibeler in het vervangen van applicaties.

Inmiddels bestaat het applicatielandschap bij veel ondernemingen uit een ’wirwar van aan elkaar gekoppelde applicaties‘. Hierdoor stijgt de kans op fouten en uitval en worden de kosten om het landschap te beheren verhoogd. iPaaS brengt de controle terug door applicaties snel en efficiënt middels standaard connectoren met elkaar te integreren.

Oude situatie:
Met behulp van iPaaS wordt in het voorbeeld het aantal connecties verlaagd van 72 naar 9 connecties. Daarnaast worden de applicaties ’loosely coupled‘ in het integratieplatform, waardoor deze gemakkelijk kunnen worden vervangen.

De nieuwe situatie:Kenmerken van integration platform as a service

Schaalbaar

Think big, start small. Als cloudplatform kan iPaaS worden ingezet als enterprise service bus oplossing met miljoenen bedrijfskritische transacties maar voor relatief eenvoudige use cases. 

Standaard Connectoren

iPaaS-oplossingen worden geleverd met honderden standaard connectoren naar de meest gangbare applicaties, waardoor applicatie-integratie zeer snel kan worden gerealiseerd.

Visuele ontwikkelomgeving

Een groot deel van de integratiewerkzaamheden bestaat uit configuratie in plaats van coderen, waardoor integratiewerkzaamheden zeer snel kunnen worden uitgevoerd.

Integratietemplates

iPaaS-oplossingen leveren templates voor de meest gangbare integratie use cases, waardoor de ontwikkeling van een integratiepunt sneller dan ooit kan plaatsvinden.


3000+ integraties

Samen met de Yenlo Groep realiseerden wij inmiddels meer dan 3000 integratiepunten met behulp van onze iPaaS producten

Sinds 1997

We hebben ruim 20 jaar ervaring in het integreren van applicaties, het koppelen van data en het ontsluiten ervan.

2000+ API's

Samen met de Yenlo Groep realiseerden wij inmiddels meer dan 2000 verschillende Application Programming Interfaces met behulp van diverse API management platformen.

500+ klanten

Met onze oplossingen bedienen we meer dan 500 klanten waarbij we niet alleen een supportrol uitvoeren maar ook als strategische partner optreden.


Een moderne enterprise service bus voor uw organisatie

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS-producten bieden wij onze klanten een complete dienstverlening. Van ontwerp tot de implementatie. Wilt u uw IT-afdeling zelf aan de slag laten gaan met het integratieplatform? Datacon uit Tilburg is tevens gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding. U kunt bij ons onder andere terecht voor de toonaangevende producten van Boomi, Informatica, Azure en Mulesoft.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS-platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS-setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT-afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS-stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24/7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS-setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.