Applicaties

De opzet van iPaaS en API's opent een nieuwe wereld aan mogelijkheden. U bent hierna in staat om deze informatie ontsluiten naar verschillende applicaties die meerwaarde creëren voor uw organisatie.

Voordelen van het gebruik van geïntegreerde applicaties

Applicaties krijgen pas toegevoegde waarde voor uw organisatie als deze volledig geïntegreerd zijn met de backend van uw organisatie. Datacon levert veilige, performante en geïntegreerde web of mobiele applicaties met behulp van een set aan standaard producten. Dankzij beperkt maatwerk altijd op tijd en met meerwaarde voor uw organisatie.

Verhoog uw omzet

Door informatie op een juiste manier te ontsluiten via verschillende applicaties kunnen kosten worden verlaagd en omzet worden verhoogd.

Controleer uw processen

Het automatiseren van processen brengt efficiencyvoordelen tot stand, maar kan alleen worden gerealiseerde met geïntegreerde applicaties.

Creëer concurrentievoordeel

De wereld verandert snel. Alleen met geïntegreerde applicaties bent u in staat om de vele veranderingen in uw markt te volgen en concurrentievoordeel te creëren.


99,992%

Onze applicaties hebben dankzij robuuste opzet, uitmuntende infrastructuur en degelijke service level agreements een zeer hoge beschikbaarheid.

300M+

Per maand verwerken de bedrijfskritische applicaties van Datacon inmiddels meer dan 300 miljoen transacties, het merendeel via real-time verwerking.

400+

Datacon heeft meer dan 400 applicaties in productie. Deze applicaties worden dagelijks gemonitord en zijn in beheer van onze supportorganisatie.


Toepassingen

Datacon leverde bedrijfskritische applicaties voor verschillende toepassingsgebieden

Online self service

Geïntegreerde portalen waarmee uw klanten, partners en leveranciers verschillende processen kunnen afhandelen.

BtoB e-commerce

BtoB online verkoop van producten of diensten geïntegreerd met uw ERP/PIM backoffice voor automatische afhandeling

Business Support Systemen

Applicaties waarmee alle klantprocessen voor bedrijven zoals telecom operators en ISP's kunnen worden afgehandeld

Online collaboration

Creëren, bewerken en delen van informatie binnen een gezamenlijke geïntegreerde digitale werkruimte

Billing systemen

Het automatisch samenstellen en versturen van facturen voor proposities waarin abonnementen een rol spelen

Workflow automation

Geïntegreerde applicaties waarmee interne en externe complexe processen worden geautomatiseerd.Hoe kunnen wij helpen?

Wij helpen onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van geïntegreerde applicaties

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van standaardproducten, waarbij zij adviseert in de modules voor de beoogde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de architectuur van de applicatie en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige applicatie beheren als managed service, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw applicaties beheren? Datacon verzorgt de opleidingen en ondersteunt bij de inrichting van de beheersorganisatie.