Na Mulesoft Anypoint en Dell Boomi is Datacon nu ook volwaardig implementatiepartner voor Azure Integration Services, het iPaaS platform van Microsoft .

Als één van de meest vooraanstaande leveranciers van iPaaS platformen in de Benelux, heeft Datacon Azure Integration Services toegevoegd aan haar product portfolio. De keuze voor het Azure iPaaS platform is logisch; het platform is de afgelopen jaren steeds volwassener geworden en staat sinds maart in het leader quadrant van Gartner voor iPaaS. Daarnaast is Datacon al meer dan 10 jaar Microsoft Gold partner met een focus op Azure, waarmee de benodigde platform kennis gewaarborgd is.
 
De Azure dienstverlening wordt in een plan-build-run propositie geleverd: Datacon kan het ontwerp, de implementatie en de support verzorgen. Daarnaast biedt zij support dienstverlening op de Azure instanties waarop het iPaaS platform wordt geïmplementeerd.

Meer informatie over het Azure Integration Services platform en Azure API management is te vinden op de product sectie van onze site en op de Microsoft website.