Data-integratie

Voeg databronnen samen, verrijk deze, verbeter de data en schoon deze op met behulp van integration platform as a service (iPaaS). Maak van ruwe data bruikbare informatie.

Van ruwe data naar bruikbare informatie

Door data uit verschillende bronnen samen te voegen, te verrijken en op te schonen krijgt u een beter inzicht in uw data en verandert data in bruikbare informatie. iPaaS is hiermee een absolute voorwaarde voor een juiste inrichting van data-analytics of business intelligence.

Verkrijg nieuwe inzichten

  • Ontsluit de juiste databronnen naar de juiste analyse-tools
  • Verkrijg real-time inzicht op basis van consistente en juiste informatie

Creëer nieuwe kansen

  • Gebruik gecombineerde data om nieuwe businessmodellen te creeren
  • Creëer één waarheid voor uw interne organisatie en neem meer gefundeerde beslissingen

Ontsluit databronnen op een snelle, eenvoudige wijze

Met behulp van integration platform as a service ontsluit u snel en efficient verschillende databronnen naar een datawarehouse, datavault of andere centrale repository.

Het op een conventionele manier ontsluiten van data is een complex proces, met verschillende data-integratie processen per databron. Omdat tussen de processen vaak een afhankelijkheid bestaat is een conventionele manier erg foutgevoelig en vereist deze veel onderhoud.

Oude situatie:
Met behulp van iPaaS wordt in het voorbeeld de verschillende (van elkaar afhankelijke) processen in een centraal iPaaS platform beheerd. Hiermee ontstaat een veel minder foutgevoelige opzet die beter te onderhouden is en informatie real-time kan ontsluiten.

De nieuwe situatie:

Download onze whitepapers

Download onze whitepapers over data-integratie en iPaaS

Alle whitepapers


Kenmerken van integration platform as a service

Schaalbaar

Think big, start small. Als cloud platform kan iPaaS worden ingezet als enterprise oplossing met miljoenen bedrijfskritische transacties maar voor relatief eenvoudige use cases. 

Standaard Connectoren

iPaaS oplossingen worden geleverd met honderden standaard connectoren naar de meest gangbare databronnen, waardoor data integratie zeer snel kan worden gerealiseerd.

Visuele ontwikkelomgeving

Een groot deel van de integratie werkzaamheden bestaat uit configuratie in plaats van coderen, waardoor integratiewerkzaamheden zeer snel kunnen worden uitgevoerd.

Integratie templates

iPaaS oplossingen leveren templates voor de meest gangbare integratie use cases waardoor de ontwikkeling van een integratiepunt sneller dan ooit kan plaatsvinden.


800+ integraties

Wij realiseerden inmiddels meer dan 800 integratiepunten met behulp van onze iPaaS producten

Sinds 1997

We hebben ruim 20 jaar ervaring in het integreren van applicaties, het koppelen van data en het ontsluiten ervan.

500+ API's

Wij realiseerden inmiddels meer dan 500 verschillende Application Programming Interfaces met behulp van diverse API management platformen.

300+ klanten

Met onze oplossingen bedienen we meer dan 300 klanten waarbij we niet alleen een supportrol uitvoeren maar ook als strategische partner optreden.


Data integratie voor uw organisatie

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten bieden wij onze klanten een complete dienstverlening voor data-integratie. Van ontwerp tot de implementatie. Wilt u uw IT-afdeling zelf aan de slag laten gaan met het integratie platform? Datacon is tevens gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.