Data is the new oil

Om de transitie naar een datagedreven onderneming te kunnen maken is master data management onmisbaar

Maak uw bedrijf datagedreven

Data is the new oil: businessmodellen zullen steeds meer en meer worden gebaseerd op de data. Data van uw klanten, uw concurrenten, uw markt en uw eigen organisatie. Om de transitie naar een datagedreven ondernemen te kunnen maken is master data management een onmisbaar element.

Betere beslissingen door juiste data

Door het toepassen van master datamanagement wordt de data in uw organisatie 100% betrouwbaar en consistent. Hierdoor bent u beter in staat om gefundeerde beslissingen te nemen op basis van beschikbare informatie.

Big data is pas mogelijk na MDM

Big data toepassingen waarbij u grote hoeveelheden data analyseert en op basis van patroonherkenning acties onderneemt of beslissingen neemt is pas mogelijk als uw data consistent en betrouwbaar is. Master data management is een voorwaarde voor big data.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende MDM producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer ervan.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het MDM platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de MDM setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige MDM stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw MDM setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.