Realiseer kostenbesparingen met MDM

Dankzij MDM kan efficienter worden gewerkt en behoren correcties en controles van data tot het verleden

Bespaar kosten

Master data management zorgt ervoor dat alle data in uw onderneming altijd consistent is. U hoeft zicht nooit meer zorgen te maken over de betrouwbaarheid van informatie, en er hoeven geen handmatige processen te worden ingericht die de betrouwbaarheid waarborgen of controleren. Hiermee kunnen kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Geen correcties meer

Na inrichting van master data management behoren controle van data en correcties op data tot het verleden. Nooit meer verschillende informatie in hetzelfde record, nooit meer verschillende data op verschillende plekken in de organisatie. Nooit meer informatie handmatig aanpassen en veel minder processen voor controle van data.

Meer doen in minder tijd

Als uw data 100% betrouwbaar is kunnen medewerkers veel meer doen in minder tijd. Alle data in uw organisatie is up-to-date waardoor processen die afhankelijk zijn van informatie uit verschillende bronnen veel efficienter en effectieve kunnen verlopen, met kostenbesparingen tot gevolg.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende MDM producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer ervan.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het MDM platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de MDM setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige MDM stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw MDM setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.