Welkom in het meest duurzame kantoor van Zuid Nederland

Met een BREEAM score van maar liefst 77,63% behoort ons kantoor in Tiburg officieel tot een van de meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland.

share more. do more

Yenlo’s acquisitie van Datacon succesvol afgerond Binnen negen maanden rondde Yenlo de acquisitie van Datacon af en breidde het zijn multi-vendor integratieproducten en -diensten sterk uit.

Amsterdam, 14 juni 2022 – Negen maanden geleden kondigde multi-vendor integratiespecialist Yenlo de acquisitie van branchepartner Datacon aan. Inmiddels is deze integratie succesvol afgerond. Dit lukte door een nauwgezette operatie die de klantsystemen, workflows en expertise van beide partijen samenvoegt en 65 voormalige Datacon-medewerkers onboard. De overname resulteert in verticale en horizontale groeimogelijkheden voor Yenlo door een aanzienlijke uitbreiding van het productportfolio. Het portfolio werd uitgebreid met integratieoplossingen van grote leveranciers van integratietechnologie - Microsoft Azure, Boomi en MuleSoft - en een overvloed aan aanvullende services. Deze uitbreiding heeft Yenlo's positie als een wereldwijde multi-vendor integratie- en API-specialist verstevigd. 

Vestigingen

Nederland - Tilburg

Tivolistraat 50-52
5017 HR Tilburg
Nederland
+31 13 5800983

Nederland - Amsterdam

Beechavenue 16
1119 PT Schiphol-Rijk
Nederland
+31 20 2700 700

België - Brussel

Davincilaan 1 1930
Zaventem
België
+32-2-8011327

Verenigde Staten - San Francisco

75 Broadway
Suite 202 San Francisco, California
94111 Verenigde Staten
+1 415 361 4000

Verenigde Staten - Seattle

113 Cherry St
Seattle WA
98104 Verenigde Staten
+1-855-936-5655

Canada - Vancouver

422 Richards St #170
Vancouver, BC
V6B 2Z4 Canada

Duitsland - Stuttgart

Friedrichstrasse 15
70174 Stuttgart
Duitsland
+49 711 4903 9987

Zwitserland - Luzern

Neustadtstrasse 7
6003 Luzern
Zwitzerland
+41 41 508 1162

Sri Lanka - Colombo

37th Floor
West Tower World Trade Centre 01
Colombo
Sri Lanka


Ervaren specialist

Het integreren van applicaties en het ontsluiten van informatie kunnen wij als geen ander. Wij zijn een zeer ervaren specialist.

Uitgebreide kennis en ervaring

Onze gecertificeerde mensen hebben uitgebreide kennis en jarenlange ervaring om grote en kleinere projecten te ontwerpen, te realiseren en te beheren.

Toonaangevende producten

Datacon werkt alleen met iPaaS producten die door de markt worden erkend als leiders in hun segment. Van al deze producten heeft Datacon veel kennis.

Betrouwbare partners

Datacon werkt samen met een beperkt aantal betrouwbare partners die complementair zijn aan de dienstverlening van Datacon. Werkwijze

Onze teams werken in nauwe samenwerking met u naar het eindresultaat. Van analyse en ontwerp tot implementatie en beheer.

Plan

Een degelijke analyse van het applicatie landschap, de netwerkarchitectuur en de functionele wensen en eisen leidt tot een ontwerp van de beoogde oplossing

Deliver

Delivery van de oplossing vindt plaats door gespecialiseerde teams waarin alle rollen vertegenwoordigd zijn die noodzakelijk zijn voor een succesvolle oplevering.

Run

Oplossingen kunnen door ons in beheer worden genomen of (deels) door uw eigen organisatie. Afspraken worden helder vastgelegd in service level agreements.


Management van Datacon

Datacon wordt geleid door een driekoppige directie die gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring heeft in de IT branche.

Meindert van Duijvenbode

Als managing director van Datacon is Meindert verantwoordelijk voor strategie, key clients, financiën en juridische zaken. Meindert maakt tevens deel uit van de raad van bestuur van de Yenlo Group en is als Chief Revenue Officer verantwoordelijk voor integratie van M&A, product strategie channels en vendor management. Meindert studeerde Bestuurlijke Informatiekunde aan de Tilburg University.

Bas Fockens

Bas is als commercieel directeur van Datacon verantwoordelijk voor marketing & sales. Bij de Yenlo Groep is Bas als senior account executive verantwoordelijk voor multi-product sales en key clients. Bas studeerde bedrijfseconomie op de Rijksuniversiteit Groningen.

Joost Hupkens

Joost is als operationeel directeur verantwoordelijk voor de delivery organisatie van Datacon, human resources en voor innovatie en R&D. Bij de Yenlo Groep is Joost verantwoordelijk voor procesverbetering, waaronder de processen van de delivery organisatie. Joost studeerde economie aan de Tilburg University.


Partners van Datacon

Datacon werkt samen met verschillende partners en heeft verschillende certificeringen