iPaaS is een voorwaarde voor data analytics

iPaaS levert de oplossing om te komen tot een robuuste data strategie en degelijke data analyse.

Data ingestion is de eerste stap voor een solide data strategie

Data-integratie levert een onmisbaar element in de implementatie van data anaytics, business intelligence en/of rapportage. Met iPaaS kan de zogenaamde "ingestion" stap - de bewerking en het transport van data uit verschillende bronnen naar een centrale data opslag - gemakkelijk en snel worden gerealiseerd.

Transport van data

Met behulp van data-integratie kan probleemloos real-time of batched transport van data uit talloze bronnen worden gerealiseerd. Met behulp van standaard connectoren naar alle denkbare databronnen kan dit in dagen worden gerealiseerd in plaats van in weken of maanden.

Bewerking van data

De data-integratie modules van iPaaS nemen ook de eventuele bewerking en/of validatie van data voor hun rekening voordat deze in de centrale data-opslag wordt geplaatst. De configuratie van de logica hiervoor vindt plaats in visuele gebruikersinterfaces waarmee dit gemakkelijk en snel kan worden gerealiseerd.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer ervan om big data projecten te realiseren

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers