De datagedreven organisatie kan niet zonder iPaaS

Wilt u alles uit de informatica data binnen uw bedrijf halen? Dat kan bijvoorbeeld met behulp van informatica platform en applicatie-integratie. Neem contact op!

De datagedreven organisatie kan niet zonder iPaaS

iPaaS zorgt ervoor dat de informatica data in uw organisatie transformeert in informatie en gebruikt kan worden voor data analytics, AI en de implementatie van nieuwe businessmodellen. Informatica applicatie-integratie zorgt ervoor dat u meer uit uw data kunt halen met behulp van overzichtelijke integration platformen.


iPaaS is noodzakelijk voor een informatica datagedreven organisatie

Data is the new oil: met behulp van de data binnen uw onderneming kunt u nieuwe businessmodellen creëren, uw verkoop en marketing effectiever inrichten en betere beslissingen nemen. Maar voordat u hiertoe in staat bent, zult u eerst ervoor moeten zorgen dat uw data op orde is. Bijvoorbeeld het Informatica platform, of een ander iPaaS platform en applicatie-integratie spelen hierin een onmiskenbare rol.

Transformeer data tot bruikbare informatie

Combineer de data uit verschillende applicaties tot samengestelde data waarmee de data in uw onderneming wijzigt in bruikbare informatie.

Gebruik API's voor nieuwe businessmodellen

Met behulp van een API management kunt u data in uw onderneming beschikbaar stellen aan uw stakeholders en op deze manier nieuwe businessmodellen creëeren.

Van rapportage naar data analytics en AI

Met behulp van data-integratie creeert u data lakes, data vault of andere data storage concepten die noodzakelijk zijn voor data analytics of AI.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer ervan om een data gedreven organisatie te creëeren.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers