Een volledig overzicht op uw klanten

Gebruik iPaaS om klantgegevens uit verschillende systemen te combineren tot één compleet en valide overzicht van uw klant.

Creëer een 360 graden klantbeeld met behulp van iPaaS

Met de inzet van iPaaS kunt u een volledig en consistent overzicht krijgen op uw klanten.

Combineer klantgegevens

Combineer klantgegevens uit verschillende systemen met behulp van applicatie-integratie. Door gegevens uit uw CRM, ERP en andere domeinen te combineren ontstaat een volledig beeld van uw klant. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van data uit SalesForce met data uit SAP met data uit Marketo tot gecombineerde records.

Borg de consistentie van klantgegevens

Zorg voor één versie van de waarheid door met behulp van master data management de consistentie van klantgegevens te borgen in verschillende applicaties bij wijzigingen of toevoegingen. Adreswijzigingen of wijzigingen in contactpersonen worden bijvoorbeeld in zowel CRM als uw ERP systeem doorgevoerd.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van 360 graden klantbeeld projecten.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers