Best of breed IT strategie

De realisatie van een best of breed IT strategie met on-premise en SaaS applicaties is alleen mogelijk met behulp van een degelijk en betrouwbaar iPaaS platform

Realiseer een best of breed landschap met iPaaS

Steeds vaker stappen organisaties af van één monolotische applicatie naar een set aan applicaties, die ieder voor zich "fit for purpose" zijn: de zogenaamde best of breed strategie. De enige manier om deze strategie succesvol te realiseren is met behulp van iPaaS. Enkele voorbeelden:

Van monolitisch naar best of breed

U heeft een monolotische applicatie waarin 90% van uw bedrijfsproces is opgenomen, welke moet worden vernieuwd. In plaats van een vervanging van deze applicatie besluit u om verschillende specifieke (cloud en lokale) applicaties in te zetten welke u stapsgewijs wilt toevoegen aan uw applicatie landschap in een gefaseerd migratieplan. Hoe doet u dit?

Vervanging van applicaties

U heeft verschillende applicaties die via point to point verbindingen aan elkaar zijn gekoppeld. De wereld is echter in verandering, en uw organisatie vraagt om nieuwe (cloud) software om bepaalde bestaande applicaties te vervangen. Er bestaat echter een risico dat bij het vervangen van een bepaalde applicatie, andere applicaties niet meer functioneren. Hoe lost u dit op?Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van best of breed projecten.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers