Verbeter IT regie

Een geïntegreerd applicatielandschap met behulp van iPaaS zorgt voor een sterk verbeterde controle op gebruikers, applicaties, data en informatie voor IT regie organisaties.

Verbeter IT regie met behulp van iPaaS

Met de inzet van een iPaaS platform zoals Boomi kunt u de IT regie en integration monitoring van uw organisatie sterk verbeteren. U krijgt maximale controle over data, interfaces, applicaties en beveiliging. Enkele uitdagingen die met iPaaS kunnen worden opgelost:

Controle op applicaties en data

Uw organisatie heeft een versnipperd applicatielandschap, dat steeds verder diversifieert door de toevoeging van verschillende SaaS-applicaties. Dataconsistentie ontbreekt steeds meer. Wat is de waarheid? In welk systeem? Hoe houdt u controle op de wildgroei aan applicaties en data?

Controle op interfaces

Met de komst van meerdere applicaties heeft u steeds meer point-to-point interfaces laten implementeren. De afhankelijkheid van deze interfaces neemt toe omdat er primaire processen van afhankelijk zijn. U heeft onvoldoende inzicht in de performance en juistheid ervan. Het risico neemt toe.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van IT regie & governance projecten.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS-platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS-setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT-afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS-stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve integration monitoring

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS-setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers