Versnel fusies en overnames

Efficiënte integratie van IT systemen of databronnen van verschillende bedrijven betrokken bij een fusie- of overnametraject leidt tot het succesvol realiseren van beoogde synergie-effecten.

Integreer efficiënt de systemen van verschillende bedrijven bij M&A trajecten

Dankzij de visuele ontwikkelingomgeving, 100-en standaard connectoren en integratie templates voor verschillende integratie situaties is het met iPaaS mogelijk om in zeer korte tijd systemen en databronnen van de verschillende bedrijven in een fusie- of overnametraject te integreren. Nieuwe businessmodellen en synergie effecten kunnen hierdoor heel snel worden gerealiseerd. 

Juiste sturingsinformatie

Breng de verschillende ERP samen tot één waarheid waardoor consistente proposities kunnen worden gerealiseerd. Integreer de diverse databronnen voor data analyse en rapportage waardoor de juiste geconsolideerde financiële informatie ontstaat.

Effectieve sales & marketing

Door producten en (potentiele) klanten samen te voegen in de relevante ERP en CRM applicaties krijgt de nieuwe sales & marketing organisatie het inzicht om succesvol te kunnen opereren in de nieuwe organisatie. Marketing kan hierbij de juiste beslissingen nemen op basis van volledige informatie.

Nieuwe businessmodellen

Door systemen en data bronnen van de verschillende bedrijven in het M&A traject te combineren kunnen snel nieuwe businessmodellen worden gecreerd. API Management kan hierbij een rol spelen om informatie veilig te ontsluiten naar klanten en partners of transacties te ondersteunen.Hoe kunnen wij helpen?

Als gecertificeerd partner van verschillende toonaangevende iPaaS producten helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van M&A versnellingsprojecten.

Licenties

Datacon levert alle benodigde licenties van het iPaaS platform waarbij zij adviseert in de modules voor de benodigde setup.

Implementatie

Datacon ontwerpt de iPaaS setup en kan deze vervolgens implementeren, zelfstandig of samen met uw IT afdeling.

Beheer

Datacon kan de volledige iPaaS stack beheren, met service levels voor kantoortijden tot 24x7 proactieve monitoring.

Onboarding & training

Zelf uw iPaaS setup implementeren of beheren? Datacon zorgt als gecertificeerd trainingspartner voor opleiding & onboarding.


Downloads voor iPaaS

Lees antwoorden op allerlei vragen en onderwerpen over onze diensten in deze gratis en interessante whitepapers.

Alle whitepapers